Ik ben Janneke Dopheide, in 2017 ben ik mijn praktijk Focus op Leefstijl gestart. Ik heb een master in Voeding en Gezondheid en heb voorheen gewerkt als diëtist en voedingswetenschapper. Door mijn achtergrond heb ik ervaren hoe belangrijk een gezonde leefstijl is ter voorkoming van chronische ziekten zoals hart- en vaatziekten, obesitas en diabetes. Door mijn specialisatie in gedrag weet ik hoe moeilijk het is om in actie te komen ook al weet je heel goed hoe je gezonder moet leven.

Alles lijkt steeds belangrijker dan je plan om het vanaf maandag écht anders te gaan doen. Het gaat erom dat je je bewust wordt van alle prikkels die je van jouw plannen weerhouden; het gaat om de juiste ‘focus op leefstijl’ en ik help je daar graag bij!

Specialisaties: voedingsgedrag en ziektepreventie, menopauze bij vrouwen, gedragsverandering middels Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en VAT van zelfwaardering.


Start nieuwe groepen CooL programma:

Janneke heeft op dit moment wegens succes een deelnemersstop voor het CooL programma en start op korte termijn geen nieuwe groepen. Voor 1 op 1 trajecten en leefstijlprogramma’s gericht op gedragsverandering middels de Acceptance and Commitment Therapy (ACT) kun je contact met Janneke opnemen voor meer informatie.

Janneke Dopheide